Update Toekomstig Tholen januari 2024

30 januari 2024
Kruising N286

Openstelling kruispunt N286 in maart

Goed nieuws! In de nacht van vrijdag 1 maart op zaterdag 2 maart voert Heijmans de asfalteringswerkzaamheden uit op het kruispunt en de aansluiting op de Molenvlietsedijk. Vanaf zaterdagochtend 6.00 uur is het kruispunt open voor verkeer. De verbinding Poortvliet - Tholensebrug is dan weer open. Ook is het mogelijk om af te slaan in de richting van de Molenvlietsedijk. Op dit moment werkt Heijmans aan de ontsluitingsweg richting Welgelegen en de aansluiting van de landbouwroute. Deze afslag wordt later opengesteld. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden zijn we wel afhankelijk van het weer.

Groenaanplant Molenvlietsedijk

Groenaanplant Molenvlietsedijk

Op de Molenvlietsedijk is er gestart met het aanplanten van groen. De komende weken worden er bomen, bosjes en planten geplant. Ook de bermen worden ingezaaid met gras en kruidenmengsels. We verwachten dat het aanplanten en inzaaien eind februari klaar is.

Om de werkzaamheden uit te voeren, is het nodig om soms één rijstrook af te sluiten. We hopen op uw begrip hiervoor.

Tevredenheidsmeting

Heijmans voerde in de BouwApp een tevredenheidsmeting uit. De deelnemers aan de meting beoordelen de informatievoorziening gemiddeld met een 7,5. Daar zijn we blij mee! Het projectteam bedankt ook alle bewoners voor hun geduld en medewerking tijdens de werkzaamheden.

Nieuwe verkeerssituatie

In de reacties op de meting zagen we ook dat de nieuwe verkeerssituatie op de Molenvlietsedijk soms nog niet helemaal duidelijk is. Bijvoorbeeld de route voor fietsverkeer en de plaats van voetgangers op de weg. We maakten eerder een animatie waarin we de nieuwe verkeerssituatie uitleggen. Bekijk de animatie hieronder.

Animatie: op weg naar een veiligere leefomgeving
Group
QR-code BouwApp

BouwApp

Tijdens de werkzaamheden informeert Heijmans omwonenden en andere belangstellenden via de BouwApp over de planning, voortgang en te verwachten hinder. In deze App vindt u informatie over de werkzaamheden, de planning/bouwfasen en de verkeershinder. Vragen en/of meldingen kunt u hier ook doen. Dit is een applicatie die te downloaden is op iedere smartphone of tablet. Iedere gebruiker kan zijn/haar voorkeuren instellen om geïnformeerd te worden. Om het project te volgen, neemt u de volgende stappen:

  • Scan de QR code hiernaast. Of download de Heijmans BouwApp gratis in de appstore (Google, Apple of Windows)
  • Vul in de zoekbalk ‘3e Aansluiting Tholen’ in of gebruik deze link.
  • Selecteer het project
  • Klik op ‘Volgen’

Contact opnemen

Via het nummer 06 - 31 98 63 41 is Heijmans tijdens werktijden bereikbaar. Tijdens calamiteiten buiten kantoortijden kunt u bellen naar het calamiteitennummer: 073 - 54 35 353. Geef bij de melding de volgende meldcode aan: 3AT (Tholen).

Vragen of opmerkingen?

Heeft u specifieke vragen of opmerkingen over Toekomstig Tholen? Bekijk de veelgestelde vragen op onze website of stuur een e-mail naar toekomstig@tholen.nl.