Update Toekomstig Tholen december 2023

19 december 2023
Kruising N286

Werkzaamheden 2024

Begin december meldden we dat het helaas vanwege weersomstandigheden niet mogelijk is om het kruispunt inclusief de aansluiting op de Molenvlietsedijk dit jaar nog veilig te openen. Op dit moment plant de aannemer de werkzaamheden opnieuw in. Het doel is om in maart 2024 de asfalteringswerkzaamheden op het kruispunt en de aansluiting op de Molenvlietsedijk uit te voeren. Uiteraard is dit afhankelijk van het weer.

Heijmans werkt de komende periode onder andere aan de ontsluitingsweg richting Welgelegen en de verlegging van de landbouwroute.

Aansluiting Molenvlietsedijk

Veiligheid

Ondanks dat de werkzaamheden een eind gevorderd zijn, blijft het kruispunt en de ontsluitingsweg richting Welgelegen een bouwterrein. Dit terrein is, zoals elk bouwterrein in Nederland, volgens de wet niet zomaar toegankelijk voor iedereen. We vragen u daarom niet op het werkterrein te komen. Dit geldt ook tijdens de vakantieperiode. Zo houden we het werk samen veilig.

Fijne feestdagen!

Kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie liggen de werkzaamheden stil van 25 december tot 5 januari. De werkzaamheden starten weer op 8 januari. Zijn er calamiteiten op het werkterrein tijdens de vakantie? Neem dan contact op met Heijmans via het calamiteitennummer: 073 - 54 35 353. Geef bij de melding de volgende meldcode aan: 3AT (Tholen).

 

Fijne feestdagen!

Het projectteam wenst u fijne kerstdagen en een gezond 2024! Heeft u vragen of opmerkingen over het project? Neem dan contact met ons op via toekomstig@tholen.nl.