Update Toekomstig Tholen september 2023

27 september 2023
Molenvlietsedijk

Openstelling Zoekweg en gedeelte Molenvlietsedijk

Half september is de Molenvlietsedijk opengesteld tot en met de kruising Hoogaarsstraat. Rondom de kruising met de Hoogaarsstraat kan helaas de bovenste laag asfalt nog niet worden aangebracht. Heijmans gaat dit op een later moment doen, als ook de rest van de Molenvlietsedijk richting de aansluiting met de Eeweg wordt geasfalteerd. Hieronder leest u daar meer over. Daar wordt nog een korte afsluiting van de kruising Hoogaarsstraat voor gepland. Tot die tijd blijft de Hoogaarsstraat open.

Omdat de wijk Dalempolder nu weer bereikbaar is via de Hoogaarsstraat en de Burgemeester van Berchemstraat, zijn de omleidingsroutes in de wijk verwijderd. Ook de bypass bij de Zoekweg wordt buiten gebruik gesteld en verwijderd. De kruising met de Mossellaan blijft nog een tijdje gesloten in verband met de werkzaamheden.

Volledige openstelling Molenvlietsedijk eind oktober

Eind oktober wordt naar verwachting de volledige Molenvlietsedijk tot en met de kruising Mossellaan geasfalteerd. Daarna wordt de weg opengesteld. Meer informatie hierover leest u in de volgende nieuwsbrief.

Kruising Molenvlietsedijk - Eeweg

Geluidsschermen

Heijmans heeft het geluidsscherm ter hoogte van de Garnalenstraat geplaatst. Ook wordt het gat in het geluidsscherm langs de N286 dichtgemaakt. Dit staat gepland om medio oktober af te ronden. De geluidsschermen krijgen horizontale draden. Deze draden zijn bedoeld om de beplanting omhoog te leiden. De beplanting wordt op dit moment aangebracht.

 

Bouw fietstunnel

De bouw van de fietstunnel verloopt goed. De wanden en het dek van de tunnel zijn gereed. Na het uitharden van het beton verwijdert Heijmans de laatste hulpconstructies. De bouwkuip wordt op dit moment aangevuld, zodat de weg eroverheen gemaakt kan worden.  

QR-code BouwApp

BouwApp

Tijdens de werkzaamheden informeert Heijmans omwonenden en andere belangstellenden via de BouwApp over de planning, voortgang en te verwachten hinder. In deze App vindt u informatie over de werkzaamheden, de planning/bouwfasen en de verkeershinder. Vragen en/of meldingen kunt u hier ook doen. Dit is een applicatie die te downloaden is op iedere smartphone of tablet. Iedere gebruiker kan zijn/haar voorkeuren instellen om geïnformeerd te worden. Om het project te volgen, neemt u de volgende stappen:

  • Scan de QR code hiernaast. Of download de Heijmans BouwApp gratis in de appstore (Google, Apple of Windows)
  • Vul in de zoekbalk ‘3e Aansluiting Tholen’ in of gebruik deze link.
  • Selecteer het project
  • Klik op ‘Volgen’

Contact opnemen

Via het nummer 06 - 31 98 63 41 is Heijmans tijdens werktijden bereikbaar. Tijdens calamiteiten buiten kantoortijden kunt u bellen naar het calamiteitennummer: 073 - 54 35 353. Geef bij de melding de volgende meldcode aan: 3AT (Tholen).

Vragen

Vragen of opmerkingen?

Heeft u specifieke vragen of opmerkingen over Toekomstig Tholen? Bekijk de veelgestelde vragen op onze website of stuur een e-mail naar toekomstig@tholen.nl.