Update Toekomstig Tholen juli 2023

11 juli 2023
Molenvlietsedijk

Goed nieuws! Inmiddels is er meer duidelijk over de planning. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in het tweede kwartaal van 2024 gereed. Hierbij zijn we wel afhankelijk van het weer. Voordat het zover is, moet er nog wel heel wat gebeuren. In deze update vertellen we u meer over de werkzaamheden in de zomerperiode.

Molenvlietsedijk

Vanaf 5 augustus gaat de Molenvlietsedijk open vanaf de rotonde Zoekweg tot en met de Burgemeester van Berchemstraat. Ook de voet- en fietspaden gaan open tot en met de Burgemeester van Berchemstraat. De bypass ter hoogte van de rotonde Zoekweg-Molenvlietsedijk blijft in gebruik. Dit geldt ook voor fiets- en voetpaden.

Het asfalt van de Molenvlietsedijk tot en met de Burgemeester van Berchemstraat is bij openstelling nog niet volledig gereed. U rijdt daarom over een laag asfalt waar nog een deklaag overheen moet. Er is daarom ook nog geen belijning aanwezig. Na de zomervakantie brengt Heijmans de deklaag aan.  

Vakantie

Zomervakantie

Het projectteam wenst u een fijne zomervakantie! Tijdens de vakantie liggen de werkzaamheden voor de 3e ontsluiting in week 32-34 (7-25 augustus) grotendeels stil. Er vinden in afgeslankte vorm werkzaamheden plaats. Het kan daarom zijn dat er wat voertuigen rijden en personeel op het terrein aanwezig is. De werkzaamheden starten weer in week 35 (28 augustus). Na de bouwvak ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Zijn er calamiteiten op de bouwplaats tijdens de vakantie? Neem dan contact op met Heijmans via onderstaande contactgegevens.

QR-code BouwApp

BouwApp

Tijdens de werkzaamheden informeert Heijmans omwonenden en andere belangstellenden via de BouwApp over de planning, voortgang en te verwachten hinder. In deze App vindt u informatie over de werkzaamheden, de planning/bouwfasen en de verkeershinder. Vragen en/of meldingen kunt u hier ook doen. Dit is een applicatie die te downloaden is op iedere smartphone of tablet. Iedere gebruiker kan zijn/haar voorkeuren instellen om geïnformeerd te worden. Om het project te volgen, neemt u de volgende stappen:

  • Scan de QR code hiernaast. Of download de Heijmans BouwApp gratis in de appstore (Google, Apple of Windows)
  • Vul in de zoekbalk ‘3e Aansluiting Tholen’ in of gebruik deze link.
  • Selecteer het project
  • Klik op ‘Volgen’

Contact opnemen

Via het nummer 06 - 31 98 63 41 is Heijmans tijdens werktijden bereikbaar. Tijdens calamiteiten buiten kantoortijden kunt u bellen naar het calamiteitennummer: 073 - 54 35 353. Geef bij de melding de volgende meldcode aan: 3AT (Tholen).

In week 32, 34 en 36 is er geen inloopspreekuur. 

Vragen of opmerkingen?

Heeft u specifieke vragen of opmerkingen over Toekomstig Tholen? Bekijk de veelgestelde vragen op onze website of stuur een e-mail naar toekomstig@tholen.nl.