Update Toekomstig Tholen augustus 2023

11 augustus 2023
Molenvlietsedijk

Op dit moment liggen de werkzaamheden voor de 3e ontsluiting grotendeels stil vanwege de zomervakantie. De Molenvlietsedijk is nu tijdelijk open vanaf de rotonde Zoekweg tot en met de Burgemeester van Berchemstraat. Vanaf 28 augustus gaan we ook hier weer aan de slag. Meer informatie over de planning leest u in deze update.

Molenvlietsedijk

Vanaf 28 augustus sluiten we de Molenvlietsedijk tot en met de Burgemeester van Berchemstraat voor circa drie weken. Heijmans gaat dan aan de slag met voorbereidende werkzaamheden om te asfalteren. In week 36 (6 t/m 8 september) wordt de Molenvlietsedijk grotendeels geasfalteerd.

De Molenvlietsedijk wordt in week 37 (11-15 september) vanaf de rotonde Zoekweg tot en met de kruising Hoogaarsstraat opengesteld. Het verkeer vanuit Dalempolder kan dan via de Hoogaarsstraat weer gebruik maken van de Molenvlietsedijk.

QR-code BouwApp

BouwApp

Tijdens de werkzaamheden informeert Heijmans omwonenden en andere belangstellenden via de BouwApp over de planning, voortgang en te verwachten hinder. In deze App vindt u informatie over de werkzaamheden, de planning/bouwfasen en de verkeershinder. Vragen en/of meldingen kunt u hier ook doen. Dit is een applicatie die te downloaden is op iedere smartphone of tablet. Iedere gebruiker kan zijn/haar voorkeuren instellen om geïnformeerd te worden. Om het project te volgen, neemt u de volgende stappen:

  • Scan de QR code hiernaast. Of download de Heijmans BouwApp gratis in de appstore (Google, Apple of Windows)
  • Vul in de zoekbalk ‘3e Aansluiting Tholen’ in of gebruik deze link.
  • Selecteer het project
  • Klik op ‘Volgen’

Contact opnemen

Via het nummer 06 - 31 98 63 41 is Heijmans tijdens werktijden bereikbaar. Tijdens calamiteiten buiten kantoortijden kunt u bellen naar het calamiteitennummer: 073 - 54 35 353. Geef bij de melding de volgende meldcode aan: 3AT (Tholen).

In week 34 en 36 is er geen inloopspreekuur. 

Vragen

Vragen of opmerkingen?

Heeft u specifieke vragen of opmerkingen over Toekomstig Tholen? Bekijk de veelgestelde vragen op onze website of stuur een e-mail naar toekomstig@tholen.nl.